ANTI-ANIMAL NET
ANTI-BIRD NET EDGE NET
HORTICULTURE NET
DUSTPROOF SCREEN

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Founded in 1958, Changzhou Kede Netting Corporation professionally makes all kinds of nets.Kede is equipped with advanced production facilities which are inported from Germany.

    Saha Urang

    Diadegkeun dina 1958, Changzhou Kede Netting Corporation professionally nyieun sagala jinis nets.Kede ieu dilengkepan fasilitas produksi canggih nu inported ti Jerman.

  • Our major products are flower support net,anti-bird net,vine net,sunshade net,windbresk net,anti-hail net,which are selling well nationwide and are expoted to Japan,Europe,Southeast Asia,etc.

    Usaha Urang

    Produk utama kami nyaéta jaring dukungan kembang, jaring anti manuk, jaring anggur, jaring sunshade, jaring angin angin, jaring anti hujan es, anu laris di seluruh nagara sareng diékspor ka Jepang, Eropa, Asia Tenggara, jsb.

  • Kede is committed to providing customers with quality products, perfect service and fast delivery at competitive pricing.

    Strategi urang

    Kede komitmen pikeun nyayogikeun palanggan produk anu berkualitas, jasa anu sampurna sareng pangiriman gancang dina harga anu kompetitif.

tentang Kami
Changzhou Kede Netting Co., Ltd.

Diadegkeun dina 1958, Changzhou Kede Netting Corporation sacara profésional ngadamel sagala jinis jaring. Produk utama kami nyaéta jaring dukungan kembang, jaring anti manuk, jaring anggur, jaring sunshade, jaring anti angin, jaring anti sato, sareng sajabana anu laris di seluruh nagara sareng diékspor ka Jepang, Eropa, Asia Tenggara, sareng sajabana .

nempo leuwih