page_banner

Tentang Kami

Propil Copmany      |      Kabudayaan      |      Parabot

Propil Copmany

yx_wh01

Diadegkeun dina 1958, Changzhou Kede Netting Corporation sacara profésional ngadamel sagala jinis jaring. Produk utama kami nyaéta jaring dukungan kembang, jaring anti manuk, jaring anggur, jaring sunshade, jaring anti angin, jaring anti sato, sareng sajabana anu laris di seluruh nagara sareng diékspor ka Jepang, Eropa, Asia Tenggara, sareng sajabana .

Kede dilengkepan ku fasilitas produksi canggih anu diimpor ti Jerman. Luyu jeung ngajalankeun misi customer munggaran tur reputasi foremost, sarta kawijakan kapuasan anjeun ngungudag urang. Kede komitmen pikeun nyayogikeun palanggan produk anu berkualitas, jasa anu sampurna sareng pangiriman gancang dina harga anu kompetitif.

Kaunggulan produk

Perusahaan ngagaduhan sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng ilmiah.
Integritas, kakuatan sareng kualitas produk urang dikenal sacara lega di industri.

FITUR 1

Pausahaan taat ngagunakeun bahan anyar pe dénsitas tinggi diimpor, pikeun mastikeun kakuatan tensile produk, sarta kinerja alus anti sepuh di industri.

FITUR 2

The anyaman knots net anu ngawangun ku suhu luhur pikeun sakabéhna ngajawab masalah slipknot ku leungeun-anyaman net atawa didaur ulang PE net, ogé sangkan net teu gampang ambruk sarta narekahan.

FITUR 3

Produk parusahaan geus ngahontal standar parameter pangluhurna pasar net tatanén peuntas laut.

FITUR 4

Diékspor ka Jepang, Eropa sareng Asia Tenggara salami 13 taun, sareng dipuji ku pangguna asing.

Jaringan Penjualan

Mangtaun-taun, Kami parantos ngahontal seueur prestasi produk KEDE di nagara éta kalayan kakuatan téknis anu kuat, kualitas produk super sareng jaringan penjualan canggih.

Ayeuna, Perusahaan parantos ngawangun pabrik énggal pikeun nyumponan kabutuhan perusahaan. Dina bisnis, Urang keukeuh dina ngaronjatkeun sistem jualan na ngembangna ka pasar internasional, ku kituna produk KD bisa disebarkeun sakuliah dunya.

Dina mangsa nu bakal datang, Kami bakal salawasna dina ngungudag tur terus nyieun perbaikan pikeun unggal milestone anyar.

yx_wh02