pro_banner_top

Produsén net ujung jaring anti manuk borongan

pedaran pondok:

Inténsitasna dua kali langkung ageung tibatan jaring anti manuk pe umum, didamel tina benang tunggal 8000d


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

1. Bisa nyegah manuk tina ngarugikeun pepelakan

2. Bisa mastikeun tumuwuhna sehat pepelakan

3. Bisa ngaronjatkeun hasil jeung kualitas palawija

4. Bisa nambahan pisan panghasilan patani

Produk ieu gaduh pangaruh anti manuk anu luar biasa, hampang sareng henteu pabalatak, gampang dibuka, dianggo kanggo waktos anu lami, sareng henteu gampang umurna.

Hal ieu loba dipaké pikeun nyegah manuk dina béas, cherries, anggur, Pears madu, apel, kebon dusun.

● Kakuatan téh dua kali tina pe biasa manuk-bukti net, nu anyaman jeung 8000d kawat tunggal;

● Duanana tungtung net anu bertulang kalawan-kakuatan tinggi kawat tunggal;

● lalawanan angin kuat, umur panjang, sarta teu gampang umur.

The meshes sadia dina spésifikasi béda kayaning 45mm, 30mm, 25mm, 20mm, jsb The jaring ujung manuk-bukti dihasilkeun ku parusahaan urang utamana jeruk, bulao, héjo, bodas jeung kelir séjén. Nurutkeun kana kabutuhan béda konsumén, urang bisa nangtukeun naha urang peryogi panyalindungan UV. Fungsi. Panjang sareng gaya jaring sisi manuk-buktina sayogi dina spésifikasi anu béda, sareng ogé tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan khusus para nasabah. Kede Networks boga tujuan pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur, jasa sampurna jeung pangiriman gancang. Produkna dijual di bumi sareng di luar negeri, sareng kami ngarepkeun janten supplier produk kualitas luhur pikeun konsumén di bumi sareng di luar negeri.

Spésifikasi

Bahan HDPE
Jaring (mm) 20,25,30,45, jsb
Panjangna (mm)  18,27,54, ngaropéa
Lebar (mm) 9,18,27,36

Ciri

● inténsitas nyaeta dua kali badag ti biasa pe net anti manuk, dijieunna tina 8000d thread tunggal;

● thread tunggal inténsitas tinggi reinforces dina duanana tungtung net;

● lalawanan angin kuat, umur panjang, teu gampang pikeun meunangkeun sepuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori