pro_banner_top

Jaring Anti Serangga

  • Customizable high-quality insect screen manufacturer

    Produsén layar serangga kualitas luhur customizable

    Serangga net mangrupakeun jenis lawon bolong dijieunna tina poliétilén kalawan anti sepuh, anti-ultraviolet sarta aditif kimiawi lianna salaku bahan baku utama. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai, résistansi korosi, résistansi sepuh, sareng henteu aya toksik sareng hambar, sareng runtah gampang diurus. Éta tiasa nyegah hama umum sapertos laleur sareng reungit.