pro_banner_top

Pabrik pager rumah kaca buatan Cina borongan

pedaran pondok:

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah manuk tina nyerang pepelakan.

Éta ogé tiasa nyegah anjing liar sareng ucing liar asup sareng kaluar pikeun mastikeun pertumbuhan pepelakan anu séhat.

Produk ieu miboga éfék anti manuk alus, instalasi gampang jeung deployment gampang.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah manuk tina nyerang pepelakan.

Éta ogé tiasa nyegah anjing liar sareng ucing liar asup sareng kaluar pikeun mastikeun pertumbuhan pepelakan anu séhat.

Produk ieu miboga éfék anti manuk alus, instalasi gampang jeung deployment gampang.

Pamakéan anu awét, henteu gampang umur

Rupa-rupa kagunaan: di sabudeureun imah kaca high-end, hateup, kebon, kebon, jsb.

Pausahaan insists on ngagunakeun diimpor tinggi-dénsitas bahan anyar PE pikeun mastikeun kakuatan tensile produk urang jeung kinerja anti sepuh alus di industri. Cangreud jaring anyaman dibentuk dina suhu anu luhur, anu lengkep ngarengsekeun masalah knotting tina jaring anyaman tangan atanapi jaring pe daur ulang, sareng ogé ngajantenkeun jaring henteu gampang ambruk atanapi rusak. Produk parusahaan minuhan standar parameter pangluhurna di pasar jaringan désa peuntas laut. Éta parantos diékspor ka Jepang, Eropa, Asia Tenggara dina 13 taun, sareng ditampi ku pangguna asing. Leuwih taun, urang geus kahontal hasil fruitful countless di Cina ku kahadéan tina kakuatan teknis kuat, kualitas produk alus teuing jeung jaringan jualan canggih. Dina hal bisnis, kami keukeuh ningkatkeun sistem penjualan, ngalegaan pasar internasional, sareng ngajantenkeun produk KEDE sumebar ka sakumna dunya. Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal terus ngaronjatkeun tur salawasna ngudag unggal milestone anyar.

Spésifikasi

Beurat bersih 50g-100g/㎡
bolong 16mmX16mm pasagi
Webmaster 50m atawa bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-6m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Héjo
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Jalinan tanpa simpul (multi-strand)
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong plastik atanapi kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah manuk tina nyerang pepelakan.

Éta ogé tiasa nyegah anjing liar sareng ucing liar asup sareng kaluar pikeun mastikeun kamekaran pepelakan anu séhat.

Produk ieu gaduh pangaruh anti-manuk anu saé, pamasangan anu gampang sareng panyebaran anu gampang.

Pamakéan anu awét, henteu gampang umur

Loba dipaké: Di sabudeureun imah kaca luhur-grade, dina luhureun saung, sabudeureun orchards jeung sabudeureun kebon, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami