page_banner

Kabudayaan

Propil Copmany      |      Kabudayaan      |      Parabot

Budaya Copmany

yx_wh01

Tujuan perusahaan: Urang minuhan kabutuhan kontinyu konsumén ku ngarancang, manufaktur jeung nyadiakeun aman, éféktif jeung produk inovatif.

Kabijakan kualitas: Mastikeun ngadalikeun beuli, nguatkeun kontrol prosés, nyadiakeun produk aman tur mastikeun kapuasan customer.

Manajemén kualitas:  Dina parobihan sareng inovasi anu terus-terusan, urang nyiptakeun kualitas produk anu langkung pikaresepeun, langkung kredibel, langkung berharga, sareng langkung hese ngaleuwihan pesaing.

Rejuvenating perusahaan: persatuan, kasatiaan, pragmatisme, jeung diajar.

Budaya perusahaan:serius, jujur, jeung geulis; komunikasi, inovasi, sareng ngawangun perusahaan diajar.

Nilai Inti: Berbasis Iman, Berbasis Kejujuran, Berbasis Kahadéan

Filosofi manajemén: Jieun tujuan umum, ngahontal tanggung jawab umum, sarta ngahontal konsensus jeung dulur.

Kawijakan Operasi: Proaktif, gancang sareng langkung caket ka konsumén.