pro_banner_top

Produsén layar serangga kualitas luhur customizable

pedaran pondok:

Serangga net mangrupakeun jenis lawon bolong dijieunna tina poliétilén kalawan anti sepuh, anti-ultraviolet sarta aditif kimiawi lianna salaku bahan baku utama. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai, résistansi korosi, résistansi sepuh, sareng henteu aya toksik sareng hambar, sareng runtah gampang diurus. Éta tiasa nyegah hama umum sapertos laleur sareng reungit.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Serangga net mangrupakeun jenis lawon bolong dijieunna tina poliétilén kalawan anti sepuh, anti-ultraviolet sarta aditif kimiawi lianna salaku bahan baku utama. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai, résistansi korosi, résistansi sepuh, sareng henteu aya toksik sareng hambar, sareng runtah gampang diurus. Éta tiasa nyegah hama umum sapertos laleur sareng reungit.

Budidaya panutup jaring anti serangga mangrupikeun téknologi tatanén praktis sareng ramah lingkungan énggal anu ningkatkeun produksi sareng ngawangun halangan isolasi jieunan dina parancah pikeun ngajaga hama kaluar tina jaring, motong panyebaran hama (dewasa), sareng sacara efektif ngontrol sagala jinis. hama, sapertos sayuran. Sumebarna caterpillars, borers kol, moths diamondback, aphids, jumping kumbang, bit armyworms, Liriomyza sativae, sarta Spodoptera litura, jeung sajabana sarta pencegahan bahaya tina sumebarna kasakit virus. Sareng éta ngagaduhan fungsi transmisi cahaya, shading sedeng, ventilasi, sareng sajabana, nyiptakeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun kamekaran pepelakan, mastikeun yén aplikasi péstisida kimia dina widang sayuran dikirangan pisan, ku kituna kaluaran pepelakan kualitas luhur, higienis. , sarta nyadiakeun yayasan kuat pikeun ngembangkeun sarta produksi produk tatanén héjo bébas polusi. jaminan teknis kuat. Jaring serangga ogé boga fungsi pikeun nolak bencana alam saperti badai, erosi hujan jeung serangan hujan es. Jaring serangga loba dipaké pikeun ngasingkeun sari dina produksi sayuran, rapeseed, jeung sajabana, pikeun ngasingkeun bubuka sari, kentang, kembang jeung kultur jaringan lianna sanggeus detoxification jeung sayuran bébas polusi, jsb, sarta ogé bisa dipaké pikeun. pencegahan serangga jeung pencegahan panyakit dina bibit bako Ieu pilihan kahiji pikeun kontrol fisik rupa-rupa pepelakan jeung hama sayur.

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: dusun, kebon sayur

Spésifikasi

Beurat bersih 50g-100g/㎡
bolong 1mm-2mm
Webmaster (50-200m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-6m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Kawat bodas ditambah pérak
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenun tanpa simpul
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 100T per bulan
Bungkusan Kantong anyaman atanapi kantong plastik

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah serangga nyebarkeun sareng nyerang pepelakan

Bisa ngajaga pertumbuhan pepelakan anu séhat sareng sacara efektif ningkatkeun kualitas sareng kualitas pepelakan

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: orchards jeung kebon sayur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori