pro_banner_top

Produsén net-buktina kualitas luhur borongan, ngadukung kustomisasi

pedaran pondok:

Jaring tahan debu, 1,5 jarum, 2,5 jarum, 3 jarum, 4 jarum, 6 jarum sareng sababaraha jarum sanés pilihan, sareng tahan ka sinar panonpoé sareng cuaca. Harga pabrik penjualan langsung, conto gratis. Pabrik langsung borongan jaring debu-buktina langkung ti 60 taun, ngadukung kustomisasi conto sareng gambar.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jaring tahan debu, 1,5 jarum, 2,5 jarum, 3 jarum, 4 jarum, 6 jarum sareng sababaraha jarum sanés pilihan, sareng tahan ka sinar panonpoé sareng cuaca. Harga pabrik penjualan langsung, conto gratis. Pabrik langsung borongan jaring debu-buktina langkung ti 60 taun, ngadukung kustomisasi conto sareng gambar. Wilujeng sumping para palanggan sareng distributor ti sakumna dunya pikeun konsultasi sareng mariksa. Lebu-bukti net dihasilkeun ku pabrik urang utamana héjo, ukuran konvensional 4-8m lega, sarta panjangna 30-100m. Bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

Jaring anti-debu disebut ogé "jaring anti-angin sareng jaring-suprési lebu" sareng "témbok anti-angin". jaring debu-bukti utamana dipaké pikeun nyegah angin jeung lebu dina tutuwuhan gudang batubara tina tambang batubara, tutuwuhan coking, pembangkit listrik, jsb.; palabuhan, darmaga, pabrik neundeun batubara jeung pakarangan stock Kelor séjén; suprési lebu di sagala rupa yard stock kabuka tina baja, bahan wangunan, semén jeung usaha lianna; lingkungan anu parah sapertos cuaca tahan angin sareng tahan debu pikeun pepelakan; kareta api, jalan tol, yard gudang terminal batubara, situs konstruksi, lebu jalan, jalan tol, jsb Antosan. Waktos pangiriman normal nyaéta 30-40 dinten saatos pesenan dikonfirmasi, sareng waktos khusus tiasa disawalakeun sareng komunikasi. Produk anu loba diékspor ka Jepang, Amérika Serikat, Eropa, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta narima ogé.

Spésifikasi

Beurat bersih 10g-50g/㎡
bolong 1.5-pin, 2.5-pin, 3-pin, 4-pin, 6-pin
Webmaster (30-100m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (4m-8m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Héjo
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Nyulam warp
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong anyaman atanapi kantong plastik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori