pro_banner_top

Produsén jaring teduh kualitas luhur nyegah sorotan sareng suhu luhur

pedaran pondok:

Jaring shading, ogé katelah jaring shading, mangrupikeun jinis bahan panutup pelindung khusus anu énggal pikeun tatanén, perikanan, peternakan, angin, sareng panutup taneuh anu parantos diwanohkeun dina 10 taun katukang. Sanggeus ditutupan dina usum panas, éta muterkeun hiji peran blocking cahaya, hujan, moisturizing jeung cooling.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Jaring shading, ogé katelah jaring shading, mangrupikeun jinis bahan panutup pelindung khusus anu énggal pikeun tatanén, perikanan, peternakan, angin, sareng panutup taneuh anu parantos diwanohkeun dina 10 taun katukang. Sanggeus ditutupan dina usum panas, éta muterkeun hiji peran blocking cahaya, hujan, moisturizing jeung cooling. Saatos ditutupan dina usum tiris sareng musim semi, éta ogé ngagaduhan pangaruh pelestarian panas sareng humidifikasi. Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah karusakan pepelakan anu disababkeun ku cahaya anu kuat sareng suhu anu luhur dina usum panas

Bisa ngadalikeun hawa dina usum tiis pikeun nolak karuksakan tiis kana pepelakan,

Éta sacara efektif tiasa ngajamin tingkat kasalametan pepelakan sareng kualitas sareng ngahasilkeun pepelakan.

Produk ieu gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: bahan ubar, orchards, sayuran jeung tutuwuhan lianna nu teu resep cahya panonpoé kuat

Spésifikasi

Beurat bersih 50g-100g/㎡
Webmaster (50-100m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-10m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Hideung
Bahan Bahan anyar HDPE
Babandingan ngiuhan 50%-95%
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenunan polos, nyulam warp interlaced
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 300T per bulan
Bungkusan Kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah pepelakan tina ruksak ku cahaya anu kuat sareng suhu anu luhur dina usum panas

Bisa ngadalikeun suhu dina usum tiis pikeun nolak karuksakan tiis kana pepelakan,

Bisa éféktif mastikeun laju survival pepelakan sarta kualitas sarta ngahasilkeun palawija.

Produk ieu gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: bumbu, orchards, sayuran jeung tutuwuhan lianna nu teu resep cahya panonpoé kuat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami