pro_banner_top

Produsén tangkal buah kualitas luhur sareng jaring pembibitan manuk

pedaran pondok:

Inténsitasna dua kali langkung ageung tibatan jaring anti manuk pe umum, didamel tina benang tunggal 8000d; Warna jaringna nyaéta: oranyeu, biru, héjo, hideung sareng bodas


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Jaring-buktina manuk nyaéta sajenis lawon bolong anu didamel tina poliétilén sareng nyageurkeun kalayan aditif kimiawi sapertos anti sepuh sareng anti-ultraviolét salaku bahan baku utama. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai sareng résistansi korosi. Éta tahan ka sepuh, henteu beracun sareng hambar, sareng gampang miceun runtah. Bisa maéhan hama umum, kayaning laleur, reungit, jsb.

Budidaya panutup jaring manuk-bukti nyaéta téknologi tatanén praktis sareng ramah lingkungan anyar anu ningkatkeun produksi sareng ngawangun halangan isolasi jieunan dina parancah pikeun ngajaga manuk kaluar tina jaring, motong saluran beternak manuk, sareng sacara efektif ngontrol sababaraha jinis manuk. , jsb Nyebarkeun jeung nyegah ngarugikeun tina sumebarna kasakit viral. Sareng éta ngagaduhan fungsi transmisi cahaya, shading sedeng, sareng sajabana, nyiptakeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun kamekaran pepelakan, mastikeun yén aplikasi péstisida kimia dina widang sayuran dikirangan pisan, ku kituna kaluaran pepelakan anu berkualitas luhur sareng higienis, nyayogikeun kakuatan kuat pikeun ngembangkeun sarta produksi produk tatanén héjo bebas polusi jaminan Téknis. Jaring anti manuk ogé boga fungsi pikeun nolak bencana alam sapertos erosi badai sareng serangan hujan es.

Pausahaan boga sagala hak cipta intelektual jaring manuk jeung ngenalkeun loba sét parabot canggih dunya ti Jerman Kulon. Produk ieu dipak dina kantong anyaman, karton atawa kantong plastik, merenah pikeun ngangkut. Mangsa pangiriman umumna 30-40 dinten saatos konfirmasi pesenan. Upami Anjeun gaduh syarat periode pangiriman husus, Anjeun bisa komunikasi sareng maranehna jeung nyoba minuhan sarat periode pangiriman  

Spésifikasi

Bahan HDPE
Jaring (mm) 20,25,30,45, jsb
Panjangna (mm)  18,27,54, ngaropéa
Lebar (mm) 9,18,27,36

Ciri

● inténsitas nyaeta dua kali badag ti biasa pe net anti manuk, dijieunna tina 8000d thread tunggal;

● thread tunggal inténsitas tinggi reinforces dina duanana tungtung net;

● lalawanan angin kuat, umur panjang, teu gampang pikeun meunangkeun sepuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori