pro_banner_top

Produsén borongan jaring peringatan kualitas luhur pikeun nyegah obyék wangunan ragrag

pedaran pondok:

Inténsitasna dua kali langkung ageung tibatan jaring anti manuk pe umum, didamel tina benang tunggal 8000d


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jaring peringatan ogé katelah pager kaamanan. Produk ieu didamel tina poliétilén kapadetan luhur salaku bahan baku, diolah ku aditif anti-ultraviolét, sareng diekstrusi sareng dipanjangkeun kana struktur sapertos jaring ku sirah mesin khusus.

Fitur produk: Beungeut bolong datar, kuat sareng henteu gampang ditarik, halus sareng mulus, bolong seragam, kalayan anti sepuh, résistansi korosi, sareng kalenturan anu saé.

Warna utamana bodas jeung beureum, sarta kelir séjén kayaning hideung, biru, konéng, jsb ogé bisa disadiakeun kana pamundut.

Produk anu loba dipaké dina ngawangun grassroots, bungkusan kantong kertas tulangan; jaring dasar vegetasi tilu diménsi, jaring dukungan tutuwuhan; jaring kaamanan pikeun pangropéa jalan; guardrails palataran, hiasan imah, jsb Ieu fungsi minangka peringatan di situs konstruksi sarta bisa dipaké deui.

Produkna diékspor ka Jepang, Amérika Serikat, Eropa, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés sareng daérah, sareng nampi pujian unanimous.

Spésifikasi

Beurat bersih 50g-200g/㎡
Webmaster (20-100m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-6m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Bodas jeung beureum
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenun tanpa simpul
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong plastik ditambah kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah barang-barang konstruksi ragrag sareng ngajagi pagawe konstruksi tina tatu

Salaku tambahan, éta dikurilingan ku daérah anu résiko luhur pikeun maénkeun peran waspada kaamanan.

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: wangunan, jalan jeung wewengkon-resiko tinggi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami