page_banner

Fitur tina Béas Manuk Net

CqG7MDKDS_mj8Q2eqHzpyg

Ayeuna, seueur manuk anu nyolong tuangeun, tapi upami épék maling skala ageung masih signifikan, pamangku kapentingan ngembangkeun jaring manuk pikeun ngatasi kaayaan sapertos kitu. Kusabab lingkungan pamakéan béda, jenis jaring manuk ogé béda, tapi jaring manuk dipaké pikeun béas disebut "jaring manuk béas", sarta fitur maranéhanana anu luar biasa dibandingkeun produk lianna. Jadi naon fitur tina Rice Bird Net? Pariksa ieu di handap:

Fitur tina Béas Manuk Net

Béas Manuk Buktina Net nyaéta lawon bolong dijieun ku manjang poliétilén maké aditif kimiawi kayaning pencegahan sepuh jeung panyalindungan UV salaku bahan baku utama, sarta mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai, résistansi korosi, sarta résistansi sepuh. Bisa maéhan hama umum saperti laleur jeung reungit, hambar, gampang miceun runtah. Merenah pikeun nyimpen sarta dipaké dina pamakéan normal, umur rak bener bisa ngahontal ngeunaan 2-5 taun. Jaring manuk ngagaduhan transparansi cahaya sareng fungsi ngiuhan sedeng, nyiptakeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun kamekaran pepelakan anu leres, sacara drastis ngirangan pamakean péstisida kimia dina sawah, sareng ngabersihan pepelakan produksi. Sarta nyadiakeun jaminan teknis kuat pikeun ngembangkeun produk héjo. Jaring Burung Padi ogé miboga kamampuh nolak bencana alam saperti badai jeung hujan es.

Tulisan ieu utamina ngenalkeun fitur Jaring Burung Béas. Pamakéan produk ieu parantos ningkat pisan hasil paré, ku kituna popularitas produk sapertos jaring manuk béas dina tatanén kacida luhurna, anu janten warta anu saé pikeun para patani sareng ayeuna langkung seueur jaring manuk béas anu dianggo. Langkung seueur patani anu ngamimitian, langkung ageung panggunaan produk sapertos kitu, langkung luhur kauntungan. Mana jaring panyalindungan manuk AS anu langkung saé? Tangtu, Changzhou Kednet.


waktos pos: May-19-2021