page_banner

Kumaha leres masang jaring beternak manuk

Kiwari, anti-birdnet mangrupikeun produk anu langkung sering dianggo, sareng prestasina saé dina sagala rupa aspék. Salaku conto, éta anti sepuh sareng gaduh kakuatan tensile tinggi, résistansi panas sareng résistansi cai. Kusabab produk ieu dianggo di tempat anu béda, aranjeunna tina jinis anu béda-béda, sareng nalika ditaroskeun ngeunaan jaring manuk beternak, sadayana panginten éta dianggo pikeun beternak. Di handap ieu ngajelaskeun kumaha leres nyetél jaring beternak manuk.

Kumaha leres masang jaring beternak manuk

Nalika masang jaring kontrol manuk pikeun beternak, kawat baja kedah ditarik. Hal ieu disababkeun ku lambatna beternak jaring kontrol manuk, ngubur pilar → narik kawat baja → peletakan jaring. Hiji meter, pipa beusi, sareng kai tiasa ditampi, sareng botol plastik atanapi sirah lawon dihijikeun kana luhureun pilar pikeun nyegah karusakan jaring manuk beternak. Kawat baja pikeun beternak jaring kontrol manuk kudu tightened ka hareup, balik, kénca jeung katuhu, sarta sisi kudu dibereskeun diagonally, sarta 200-300 kawat bisa dipaké. Dina usum tiis, anti birdnet perlu diberesihkeun, nu bisa manjangkeun umur anti birdnet. Cara pikeun ngumpulkeun jaring pikeun breed jaring pikeun nyegah manuk nyaéta ngabalikeun cara nempatkeunana. Inget pikeun ngumpulkeun jaring manuk kana strips panjang. Sateuacan muka jaring pembibitan manuk, angkat salah sahiji jaring pembibitan manuk sareng tarik sadayana ka sisi kawat baja, tarik ti tengah ka dua tungtung. Ieu ngaheéat waktos tur ngamungkinkeun net pikeun nyebarkeun ti puseur ka dua sisi. Ngan ngalereskeun eta.

Kasimpulanana, sadayana peryogi sababaraha pamahaman kumaha nyetél jaring pembibitan manuk. Abdi ngarepkeun ngabantosan anjeun. Nyatana, mimitina, produk anu dilakukeun ku produsén jaring manuk jinis ieu henteu seueur dianggo. Kusabab seueur anu henteu terang kumaha ngagunakeunana, seueur jalma laun-laun ngagunakeunana sareng sadayana terang. Nyatana, produk sapertos kitu saé sareng gampang pisan dianggo anu laun-laun janten populer.


waktos pos: May-19-2021