page_banner

Kumaha ventilasi jaring akuakultur

Industri beternak mangrupikeun industri skala ageung sareng pamekaran industri beternak saé pisan. Kami yakin yén ternak hayam téh gampang sareng murah, janten seueur tempat pikeun milih pikeun ternak. Pikeun buka beternak, aranjeunna biasana milih ngagunakeun jaring beternak. Artikel ieu museurkeun kana kumaha ventilasi jaring akuakultur.

1. Dina manajemen saterusna produksi broiler usum tiis, ventilasi jeung bursa hawa kudu fokus utama. Ukuran husus nyaéta kieu. Imah jangjangan kalayan ventilasi mékanis anu ventilasi ngagunakeun kipas frékuénsi variabel. Di imah jangjangan tanpa ventilasi mékanis, sadaya liang hawa, sapertos panto, jandéla sareng skylights, teu kedah ditutup pikeun mastikeun hawa seger di bumi kecuali beku.

2. Dina manajemen jangka awal jeung pertengahan produksi broiler usum tiis, duanana ventilasi jeung warming kudu dianggap. Ukuran husus nyaéta kieu. Ningkatkeun ventilasi dina cuaca nalika hawa tanpa angin ningkat dina usum tiis, sareng buka jandela pikeun ventilasi unggal dinten nalika hawa di luar luhur antara 10 sareng 15 pm. Ati-ati ventilasi anu pas nalika hawa tiis datang, sareng ieu tiasa ngabuka skylight sareng ventilasi taneuh tina jandela.

3. Turutan prinsip ventilasi: "Ulah ventilate bisi angin, ngajaga tina angin." Tujuan ventilasi nyaéta pikeun nyayogikeun oksigén anu diperyogikeun, ngirangan konsentrasi gas ngabahayakeun sapertos amonia, ngirangan kalembaban bumi, ngaleungitkeun lebu sareng kokotor, sareng nyayogikeun lingkungan anu cocog pikeun gerombolan.

Ngagunakeun jaring beternak anu saé tiasa ngalaksanakeun tugasna kalayan sampurna sareng ngabantosan sadayana. Upami anjeun gaduh pangaweruh anu sanés sareng hoyong terang, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun konsultasi atanapi pariksa inpormasi anu relevan sacara online. Pausahaan ieu lakukeun ogé ayeuna, sarta dina hal ieu boga bakat hébat sarta grup pakakas canggih tur kami yakin éta bakal jalan. Kami ngarepkeun dukungan anjeun anu terus-terusan.


waktos pos: May-19-2021