page_banner

Liputan jaring ngiuhan

Ayeuna mangrupikeun jaman téknologi tinggi. Seueur produk anu dianggo dina tatanén, sareng jaring sunshade mangrupikeun salah sahijina. Pamakéan jaring sunshade nawiskeun seueur kasenangan pikeun pangguna, sareng kauntungan tina jaring sunshade kalebet résistansi korosi. Radiasi tahan jeung lightweight. Jeung cakupan na relatif lega. Hayu urang tingali sinyalna net shade.

Jaring teduh boga rupa-rupa kagunaan sarta bisa dipaké pikeun panangtayungan jeung budidaya rupa-rupa perikanan jeung akuakultur, sayuran, vertebrae, kembang, fungi plant, bibit, bahan ubar, ginseng, sarta reishi. Éta ogé tiasa dianggo dina industri ternak. Gunakeun. Dina waktos anu sami, jaring kere tiasa dianggo salaku alat sapopoé, tapi aranjeunna henteu tiasa ditempatkeun langsung dina hateupna. Anjeun tiasa mendakan tukang las listrik anu mawa sababaraha tiang dina hateupna sareng narik jaring sunshade pikeun ngiderkeun hawa di handap. Mikir ngeunaan hateupna Pangaruh ngagunakeun jaring ngiuhan kawilang atra.

Kuring bakal ngajelaskeun rentang lumaku jaring shading, sarta eta dipercaya yén rentang lumaku bakal salajengna dimekarkeun dina mangsa nu bakal datang. Tangtosna, masalah tiasa timbul nalika dianggo. Upami anjeun hoyong janten jaring shading pikeun ngolah, anjeun biasana kedah nganggo cara anu leres sareng ngajaga saatos dianggo. Pangropéa mangrupikeun cara anu épéktip pikeun manjangkeun umur produk anjeun.


waktos pos: May-19-2021