pro_banner_top

Pabrik sareng pabrik jaring panjat

pedaran pondok:

Jaring Timun, Jaring Asparagus, Jaring Jahe, Jaring Tomat, Jaring Kacang, Jaring Anggur Hijau


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Produk ieu ngamungkinkeun tutuwuhan pikeun pinuh nanjak jeung tumuwuh ngaliwatan lawon bolong, nu bisa ngaronjatkeun kualitas sarta ngahasilkeun palawija, bari ogé ngurangan bagian badag tina tanaga gawé jeung bahan bantu. Ieu mangrupikeun jinis énggal tina pamakean pertanian hemat energi sareng efisiensi tinggi. jaring 

Produkna gampang dipasang, gampang dibuka, pikeun mastikeun pencahayaan sareng ventilasi pepelakan, gampang milih inti, pruning, pikeun mamingan pepelakan nanjak, kakuatan kawatna luhur, henteu gampang murag, sareng éta tiasa saé. bungbuahan.

Fitur

1) struktur Net-kawas, produksi industrialized kalawan bahan baku sanyawa molekular tinggi, kuat jeung awét, tahan ka asam sarta alkali, sarta teu gampang umur;

2) The climbing bahan pigura net bisa didaur ulang tur dipaké deui, nu pisan ramah lingkungan;

3) Sakabeh pigura kabentuk dina hiji waktu; éta pohara merenah pikeun ngarojong;

4) Jangkungna sarta panjang pigura climbing bisa disaluyukeun wenang nurutkeun rupa dipelak jeung dénsitas penanaman;

5) Ngagunakeun produk ieu, hiji tutuwuhan bisa ngahontal hiji kalungguhan, sarta teu lengthy. Lingkungan ventilasi anu saé kabentuk antara pepelakan, dahan sareng daun sareng di jero jinis pepelakan, anu kondusif pikeun pangembangan normal pepelakan sareng ngirangan kajadian panyakit. , The panjang umur layanan, beuki serius inféksi bakal, sarta lalawanan angin bakal ngaruksak, ngabalukarkeun rak ragrag salila periode tumuwuhna, hasilna ngurangan produksi atawa euweuh panén);

6) Daun mikaresep sinar panonpoé pinuh, ningkatkeun fotosintésis, sareng ningkatkeun kualitas sareng ngahasilkeun;

7) fértilisasi merenah tur nyemprot, sarta simpen pupuk jeung ubar;

8) Ieu utamana cocog pikeun raising bibit variétas jeung tumuwuhna lemah dina tahap awal seedling, kayaning ubar ungu atawa bibit kacang ubi.

9) Pamakéan bahan pigura ieu tiasa ngahemat tenaga kerja sareng usaha, ngirangan biaya, sareng ningkatkeun produksi sareng panghasilan.

Spésifikasi

Bahan HDPE
Jaring (mm) 18,24
Panjangna (mm)  18,30,36, ngaropéa
Lebar (mm) 1.8,2.1,2.4, ngaropéa

Ciri

● ventilasi alus sarta cahaya, sarta kualitas bungbuahan anu alus teuing;

● inti chit gampang, pruning;

● inténsitas High thread net jeung hésé ngaruksak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami