pro_banner_top

Produsén profésional jaring anti hujan es kualitas luhur

pedaran pondok:

Jaring anti hujan es mangrupikeun jinis lawon bolong anu didamel tina poliétilén kalayan anti sepuh, anti-ultraviolét sareng aditif kimiawi sanés salaku bahan baku utama.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Jaring anti hujan es mangrupikeun jinis lawon bolong anu didamel tina poliétilén kalayan anti sepuh, anti-ultraviolét sareng aditif kimiawi sanés salaku bahan baku utama. Cai mibanda kakuatan tensile tinggi, résistansi panas, résistansi cai, résistansi korosi, résistansi sepuh, Cai mibanda kaunggulan non-toksik, euweuh bauan, sarta gampang pembuangan runtah. Bisa nyegah bencana alam saperti hujan es.

Budidaya panutup net hujan es mangrupakeun téhnologi tatanén praktis tur ramah lingkungan anyar pikeun ngaronjatkeun produksi. Ku nutupan scaffolds pikeun ngawangun halangan isolasi jieunan pikeun ngajaga hujan es tina jaring, éta bisa éféktif ngadalikeun sagala jinis hujan es, ibun, hujan jeung salju, sarta nyegah eta. Alatan bahaya cuaca. Éta ogé ngagaduhan fungsi transmisi cahaya, jaring anti hujan es sareng shading sedeng, nyiptakeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun kamekaran pepelakan, mastikeun yén aplikasi péstisida kimia dina widang sayuran dikirangan pisan, ku kituna kaluaran pepelakan kualitas luhur sareng higienis. , nyadiakeun cara pikeun ngembangkeun sarta produksi produk tatanén héjo bébas polusi. jaminan teknis kuat. Jaring anti hujan es ogé nolak bencana alam sapertos erosi badai sareng serangan hujan es. Jaring hujan es seueur dianggo pikeun ngasingkeun sari dina produksi sayuran, rapeseed, jsb., sareng kentang, kembang sareng kultur jaringan sanésna saatos detoksifikasi sareng sayuran bébas polusi, sareng sajabana, sareng ogé tiasa dianggo pikeun ngontrol hama sareng pencegahan bako. bibit-bibit. Ayeuna mangrupikeun pilihan munggaran pikeun kontrol fisik rupa-rupa pepelakan sareng hama sayur.

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: dusun, kebon sayur

Spésifikasi

Beurat bersih 50g-100g/㎡
bolong 1mm-10mm
Webmaster (50-200m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (2m-10m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Bodas
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenun tanpa simpul
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong plastik ditambah kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah hujan es dina pepelakan sapertos buah sareng sayuran

Ieu ruksak ku hujan es salila prosés tumuwuh pikeun ngaronjatkeun ngahasilkeun, sarta éta tipe anyar bolong nutupan pepelakan pikeun panangtayungan.

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo, sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: orchards jeung kebon sayur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori