pro_banner_top

Specializing dina produksi jaring anti sato customizable pikeun nyegah sato jeung beasts

pedaran pondok:

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah sato liar tina nyerang pepelakan. Éta tiasa dianggo di sekitar pepelakan sareng kebon di daérah pagunungan atanapi cagar alam dimana sato liar kaserang. Éta nyegah sato liar nyerang pepelakan sareng tangkal buah. Éta ogé tiasa ngajaga kasalametan manusa sareng sato sareng nyegah manuk tina nyerang pepelakan.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah sato liar tina nyerang pepelakan. Éta tiasa dianggo di sekitar pepelakan sareng kebon di daérah pagunungan atanapi cagar alam dimana sato liar kaserang. Éta nyegah sato liar nyerang pepelakan sareng tangkal buah. Éta ogé tiasa ngajaga kasalametan manusa sareng sato sareng nyegah manuk tina nyerang pepelakan. . Ogé bisa dipaké salaku pager pikeun sato leutik di inguan. Sapertos anti kijang, anti babi hutan, anti monyet, jrrd, jaring ieu moal ngarugikeun sato, sareng tiasa ngamajukeun kaharmonisan antara manusa sareng sato. Bisa ngurangan jeung nyegah bencana tatanén; bisa ngamajukeun produksi tatanén jeung panghasilan; ningkatkeun kualitas bungbuahan sarta sayuran; ngajaga lingkungan; ngajaga kaamanan pangan jeung kaséhatan manusa; ngajaga kasaimbangan ékologis alam; mulangkeun vegetasi.

Produk ieu gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét sareng henteu gampang umurna.

Rupa-rupa kagunaan: sabudeureun imah kaca high-end, roofs, orchards, pager lahan pertanian, jsb.

Spésifikasi

Beurat bersih 40g-100g/㎡
bolong 16mmX16mm pasagi
Webmaster (50-200m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-6m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Kawat bodas ditambah pérak
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenun tanpa simpul
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong plastik atanapi kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nyegah sato liar tina nyerang pepelakan

Dina waktos anu sami, éta tiasa nyegah manuk tina nyerang pepelakan.

Ogé bisa dijadikeun pager pikeun sato leutik di inguan

Produk ieu gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké: sabudeureun luhur-grade sheds, tops of saung, sabudeureun dusun jeung sabudeureun jaring kebon, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori