pro_banner_top

Spésialisasi dina produksi pabrik jaring kebon kembang

pedaran pondok:

Jaring ngebon mangrupikeun bahan sapertos lawon anu dirajut ku kawat datar PP (polipropilén) tahan UV. Numutkeun warna na, éta tiasa dibagi kana hideung sareng bodas. Numutkeun lingkungan pamakéan na, éta bisa dibagi jadi dua jenis: pamakéan internal tur pamakéan éksternal.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jaring ngebon mangrupikeun bahan sapertos lawon anu dirajut ku kawat datar PP (polipropilén) tahan UV. Numutkeun warna na, éta tiasa dibagi kana hideung sareng bodas. Numutkeun lingkungan pamakéan na, éta bisa dibagi jadi dua jenis: pamakéan internal tur pamakéan éksternal. .

Fitur utama lawon taneuh ngebon téh nya éta mibanda struktur anyaman tangtu (pikeun mastikeun perméabilitas cai na) jeung warna (non-transparan). Dina waktos anu sami, bahanna kedah ngagaduhan tingkat résistansi ngagem, résistansi UV sareng résistansi mildew. Pikeun lawon taneuh outdoor , kakuatan anak ogé kudu bisa nyegah serangga jeung sato leutik jeung sedeng-ukuran.

Nyegah jukut dina taneuh. Kusabab lawon taneuh bisa langsung irdiate taneuh tina panonpoé (utamana lawon taneuh hideung), sarta dina waktos anu sareng, struktur kuat lawon taneuh sorangan nyegah weeds ti ngaliwatan lawon taneuh, sahingga mastikeun pangaruh inhibitory taneuh. lawon dina tumuwuhna weeds.

Solokan cai dina taneuh dina waktuna pikeun ngajaga taneuh beresih. Kinerja drainase tina lawon taneuh ensures drainase gancang tina cai permukaan taneuh, sarta lapisan karikil jeung lapisan keusik tengah handapeun lawon taneuh bisa éféktif ngahambat rembesan sabalikna tina partikel taneuh, sahingga mastikeun kabersihan permukaan lawon taneuh.

Éta kondusif pikeun tumuwuhna akar tutuwuhan sareng nyegah akar rot. Éfék ieu ogé diturunkeun tina struktur peletakan anyaman tina lawon taneuh, anu tiasa mastikeun yén akar pepelakan henteu ngumpulkeun, ku kituna hawa dina akar ngagaduhan tingkat fluiditas anu tangtu, ku kituna nyegah akar rot.

Nyegah tumuwuhna tambahan tina akar kembang potted tur ningkatkeun kualitas kembang potted. Nalika kembang potted dihasilkeun dina lawon taneuh, lawon taneuh bisa nyegah akar pepelakan dina pot ti nembus handapeun pot jeung ngali kana taneuh, kukituna mastikeun kualitas kembang potted.

Spésifikasi

Bahan HDPE
Jaring (mm) 10,12,15, ngaropéa
Panjangna (mm)  100.140
Lebar (mm) ngaropéa
Parameter kakuatan kakuatan megatkeun: 455N
Elongation megatkeun: 33.5cm
waktos megatkeun: 23.05s

Ciri

● jaring ngabogaan knots teuas tur kalawan henteu runtuhna;

● Gampang dianggo sareng gampang nyebarkeun;

● Boga hirup layanan panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk kategori