pro_banner_top

Spésialisasi dina produksi jaring angin kualitas luhur pikeun nolak angin topan anu kuat

pedaran pondok:

Warna produk ieu utamana bodas jeung bulao, sarta panjang sarta rubak produk bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh husus konsumén. Beurat net nyaéta 70g-100g/㎡.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Warna produk ieu utamana bodas jeung bulao, sarta panjang sarta rubak produk bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh husus konsumén. Beurat net nyaéta 70g-100g/㎡. The windproof net dijieunna tina bahan anyar HDPE salaku bahan baku utama, nu anti-ultraviolet (anti sepuh), bisa nyerep sinar ultraviolét dina panonpoe, sarta ngurangan laju oksidasi bahan sorangan, jadi produk nu boga hadé. kinerja anti sepuh tur hirup layanan deui. Dina waktos anu sami, pancaran UV rendah, anu ngahindarkeun karusakan sinar panonpoé. Waktos pangiriman normal produk ieu 30-40 dinten saatos pesenan dikonfirmasi. Utamana diékspor ka Jepang, Eropa, Asia Tenggara sareng daérah sanés. Produk dijual di bumi sareng di luar negeri, sareng dibungkus dina kantong plastik sareng kantong anyaman. KEDE komitmen pikeun nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur, jasa sampurna sareng pangiriman gancang kalayan harga anu kompetitif. Perusahaan ngagaduhan sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng ilmiah.

Integritas, kakuatan sareng kualitas produk kami diakui sacara lega ku industri.

Spésifikasi

Beurat bersih 70g-100g/㎡
bolong 4mmX4mm
Webmaster (50-100m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
lebar net (1m-6m) bisa ngaropéa nurutkeun konsumén
Warna Bodas Biru
Bahan Bahan anyar HDPE
UV Numutkeun kabutuhan produk
Tipe Tenun tanpa simpul
Waktos pangiriman 30-40 poé sanggeus konfirmasi urutan
Pasar ékspor Jepang, AS, Eropa, Asia Tenggara
MOQ 4T
Cara pembayaran T/T, L/C
Kapasitas suplai 200T per bulan
Bungkusan Kantong plastik ditambah kantong anyaman

Ciri

Produk ieu sacara efektif tiasa nolak serangan angin topan anu kuat ka pepelakan sareng kebon.

Éféktif ngajaga pepelakan tina angin topan sareng mastikeun panén pamotongan,

Produkna gampang dipasang, gampang disebarkeun, awét dianggo, sareng henteu gampang umurna.

Loba dipaké dina: orchards jeung kebon sayur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami